”Levy on aika päiväkirjamainen ja siel käsitellää elämää” – Jambo julkaisi toisen albuminsa

Levyjulkkareita vietetään Helsingin Tavastialla ensi kuussa.

02.02.2024

Tämän vuoden Emma-gaalassa vuoden tulokas -ehdokkuuden saanut Jambo on julkaissut toisen albuminsa.

Eläintarha-nimisellä levyllä artisti pohtii viihde-alaa ja siihen liittyvää elämäntapaa. Mukaan sisältyy yhteensä 13 kappaletta, joista fokusbiisi Elefantti huonees tiivistää hyvin tuntemuksi tyhjyyden tunteesta unelmien tavoittamisen jälkeen. Vaikka asiat elämässä olisivat siis parhain päin, voi silti kokea olonsa ulkopuoliseksi.

”Eläintarhan idea on mulle tää viihdeala. Elän 247 nii et joku kattoo mitä mä teen ja tekee siit omat tulkinnat. Välil on hyvi päivii välil on huonoi päivii. Ja hauskint on se et halusin tätä. Oon toteuttanu nii mont unelmaa lyhyes ajas et oikeesti tajusin et elämäs on aina ongelmii, niit voi vaa vähä valita paremmi ku ottaa sielt ylimääräsii pois”, Jambo kertoo ja jatkaa:

”Levy on aika päiväkirjamainen ja siel käsitellää elämää. Terapia on inspiroinu tietynlaisii aiheisii. Koti, menestys, kiitollisuus, rakkaus, tyhjyys, hulluus, työ, materia. Uskon et oon edellee samaistuttava vaik täs on ollu vähä kaikenlaist. Toivon ainaki et oon. Yhteys ja yhteisö on selkeesti juttui joit tarviin eniten täs elämäs.”

Albumin levynjulkkareita vietetään Helsingin Tavastialla 9. maaliskuuta. YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut Jambo on kerännyt ympärilleen vankan fanikunnan omintakeisella musiikillaan, jossa RnB, rap-lyriikka ja elektroniset soundit muodostavat oman uniikin kokonaisuuden.

Uuden albumin voi ottaa kuunteluun alta.

Lisää luettavaa