Limainen R’n’B-setä yläosattomien mallien keskellä – Tähän on Karri Koiralla vielä matkaa

Tämä viikko on täten Rumbablogissa virallisesti tissi- ja erotiikkaviikko. Jatkamme teemaa Robin Thicken maitorauhaspainotteisella videolla.

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ensin tuli Action Bronsonin XL-kokoinen Strictly 4 My Jeeps. Sitten tuli Tesseractin biisinä mitätön mutta visuaalisesti komea Singularity. Ja kun tämä ei vielä riittänyt, löimme tiskiin pisteeksi i:n päälle Major Lazerin Bubble Buttin.

Joko ammukset loppuivat? Vielä mitä! Koska homma on jo lähtenyt aikapäiviä sitten käsistä, jatkamme kesän alkua juhlistavaa erotiikkaviikkoa Robin Thicken Blurred Lines -videolla.

Yhdysvaltalais-kanadalainen Thicke on Jenkeissä platinaa myynyt tähti ja kanadalaisen tv-kasvon Alan Thicken poika, jonka rasvainen habitus ja hampaiden välistä vilkkuva kieli tekevät tästä esityksestä yhden limaisimmista kutulauluista, mitä maailmassa on hetkeen nähty. Eikä tähän välttämättä tarvittaisi edes noita kymmeniä yläosattomia malleja, mitä videolla vilahtelee. Pharrell ja T.I. limailevat perässä minkä kykenevät, mutta eivät tarjoa todellista vastusta George Michaelilta tyylioppinsa hakeneelle päätähdelle.

Blurred Lines -albumin julkaisupäivää ei nyt tähän hätään löydy mistään, mutta eiköhän se kohta tule, kun tämä singlekin ilmestyi jo maaliskuun lopussa.