Lindsay Lohan julkaisi ensimmäisen singlensä kahteentoista vuoteen – kappale on Alman käsialaa

Lindsay Lohan tekee paluun Alman avustuksella.

03.04.2020

Jo lapsena maailman tietoon noussut näyttelijä ja laulaja Lindsay Lohan julkaisi uuden singlen nimeltä Back to Me. Kappaleen teossa oleellisena osana on ollut mukana kansallisaarteemme Alma. Kotimainen poppari kertoo Lohanin lähestyneen häntä Instagramin välityksellä.

”Lohan kysyi olisiko mulla valmiina biisejä tai voisinko kirjoittaa niitä hänelle. Laitoin sille niitä ja se tykkäsi kovasti. Hauska nähdä millaisen vastaanoton kappale saa”, Alma kommentoi ja kertoi myös, että Lohan on ollut hänelle suuri teini-idoli.

Lindsay Lohanin edellisen singlen Bossyn julkaisusta on ehtinyt vierähtää jo kaksitoista vuotta. Yhdysvaltalainen näyttelijä on julkaissut aikaisemmin kaksi studioalbumia 2000-luvun alkupuolella. Uusi kappale kertoo Lohanin mukaan itsensä hyväksymisestä ja vaikeuksien taakse jättämisestä. Back to Me -biisistä löytyy selkeästi Alman omista kappaleista tutuiksi tulleita meneviä syntikka- ja rumpusoundeja. Singlen voit kuunnella jutun lopusta.

Lindsay Lohan ei suinkaan ole ensimmäinen kuuluisuus jolle Alma on ollut mukana tekemässä kappaletta. Aikaisemmin muun muassa Miley Cyrus on turvautunut artistin apuun. Muiden muusikoiden avustamisen lomassa Alma on ehtinyt myös edistää omaa uraansa. Hänen viimeisin musiikkivideo julkaistiin vain pari päivää sitten. Artistin debyyttialbumin on määrä ilmestyä 15. toukokuuta.

Lisää luettavaa