Linkin Park julkaisi ennen kuulemattoman, 20 vuotta vanhan kappaleen – Meteora-albumi saa juhlapainoksen

Biisi videoineen ilmestyi perjantaina.

11.02.2023

Linkin Parkin toinen albumi Meteora, jolta muistetaan etenkin singlet Numb ja Breaking the Habit, täyttää maaliskuussa 20 vuotta. Merkkipaalun johdosta levystä julkaistaan uusi Meteora 20th Anniversary Edition -painos 7. huhtikuuta. Painos sisältää erikoismateriaalia ja useita ennen julkaisemattomia kappaleita.

Ensimmäinen näyte näistä biiseistä saatiin perjanataina Lost-singlen muodossa. Kappale äänitettiin aikoinaan Meteora-albumin sessioissa, mutta se ei päätynyt lopulta levylle. Biisissä luonnollisesti kuullaan vuonna 2017 kuolleen Chester Benningtonin laulua.

”Biisin löytäminen tuntui siltä, kuin olisi löytänyt suosikkivalokuvan, jonka oli unohtanut. Aivan kuin se olisi odottanut oikeaa hetkeä paljastaakseen itsensä”, yhtyeen perustajajäseniin lukeutuva Mike Shinoda kommentoi tiedotteessa.

”Fanit ovat pyytäneet meitä vuosien ajan julkaisemaan jotain, missä kuuluu Chesterin ääni. Olen riemuissani, että saatoimme nyt toteuttaa tuon toiveen näin erityisellä tavalla. Luulen, että he ovat aivan ihmeissään, kun kuulevat ja näkevät kaikki mielettömät, julkaisemattomat biisit ja videomateriaalin Meteora 20 -albumilla.”

Lost on yksi kuudesta ennen julkaisemattomasta kappaleesta. Lisäksi levy sisältää demoja, keikkoja, singlejulkaisujen b-puolia ja ennennäkemätöntä videomateriaalia bändistä. Hybrid Theory -albumista julkaistiin vastaava juhlapainos vuonna 2020.

Kuuntele Lost ja katso biisin kylkeen tehty musiikkivideo alta.

 

Lisää luettavaa