Lisää tietoa ZZ Top -legendan kuolemasta – Dusty Hillin vaimo jakoi muistokirjoituksen

Äkillisesti menehtynyt basisti haudataan huomenna.

03.08.2021

ZZ Topissa yli 50 vuotta basistina toiminut Dusty Hill kuoli yllättäen viime viikolla. Alkuperäisten tietojen mukaan Hill menehtyi nukkuessaan. Nyt hänen vaimonsa Charleen ”Chuck” Hill on julkaissut muistokirjoituksen, jossa koskettavien muistojen lisäksi saadaan uutta informaatiota.

Bändi kertoi aiemmin, että Hill lähti kotiin kesken ZZ Topin kiertueen ”hoitamaan lonkkaongelmaansa”. Hillin vaimo myös vahvistaa tämän, ja kirjoittaa miehensä tulleen kokeilemaan uutta hoitomuotoa kroonistuneeseen bursiittiinsa. Suunnitelmissa oli, että Hill palaa kiertueelle hoitojen jälkeen.

”Keskiviikkoaamuna aikaisin hän herätti minut. Rupattelimme niitä näitä, kunnes hän yhtäkkiä lopetti, ja oli menehtynyt silmänräpäyksessä”, Charleen Hill kirjoittaa.

Leski kiittelee faneja ja Hillin kollegoita kauniista tarinoista ja lukuisista osanotoista. Hän kertoo, että Dusty oli innokas televisio- ja elokuvafani itse, ja päättää tekstinsä This Is Us -sarjaa mukaillen.

”Elämäni erikoislaatuisin asia oli sinuun rakastuminen. Erikoislaatuisin lahja on ollut kun kosit minua. En ole koskaan ollut niin kokonaisvaltaisen intohimoisesti rakastettu enkä voimakkaasti suojeltu.”

Dusty Hill haudataan huomenna.

ZZ Top on jatkanut kiertuettaan kitarateknikko Elwood Francis basson varressa. Billy Gibbons sanoi, että yhtye jatkaa Dustyn mandaatilla: ”The show must go on.”

Lisää luettavaa