Listan perusteella JVG:n voisi julistaa Suomen viralliseksi vappubändiksi

Rammstein debytoi albumilistan kärjessä.

09.05.2022

Vappua on vietetty viikko sitten koko maassa. JVG julkaisi Amatimies-tuplasinglen vappua edeltävänä perjantaina, ja Kake Randelinia sämpläävä single debytoi Suomen virallisen singlelistan ykkösenä. Singlen ”b-puoli”, Martti Servoa mukaileva Viikonloppu löytyy listan viidenneltä sijalta. Nämä eivät toki ole duon ainoat singlelistalta löytyvät kappaleet: Ikuinen vappu nousee takaisin listalle (15. sija) luonnollisesti vapun kunniaksi ja Edamame-remix roikkuu yhä juuri ja juuri top 20:ssa.

JVG on todella soinut vappuna suomalaisten suoratoistopalveluissa. Se näkyy albumilistan puolella. Yhtyeen viimeisin albumi, Rata/raitti, nousee sijalta 18 sijalle 7. Listalta löytyvät myös 247365-levy (28.) ja Voitolla yöhön (50.).

JVG:llä on siis Suomen virallisella singlelistalla neljä ja albumilistan puolella kolme noteerausta. Voisiko näillä näytöillä JVG:n julistaa Suomen viralliseksi vappubändiksi?

Listaviikkoon mahtuu toki muutakin kuin JVG:tä! Suomen virallisen listan ykkösenä debytoi Rammstein levyllään Zeit. Se on Rammsteinin viides listaykkösalbumi putkeen Suomessa.

Rammsteinin perässä heti kakkosena niin ikään uutuus: Poets of the Fallin Ghostlight. Viikon loput uutuudet ovat Futuren I Never Liked You (13.) ja Watainin The Agony & Ecstasy of Watain (20.).

Onnittelut myös pyöreistä listaviikoista, joita tuli täyteen 50 Olivia Rodrigon Sourille (16.) ja Måneskinin Teatro D’ira Vol. 1:lle (27.), 110 Dua Lipan Future Nostalgialle (23.) ja The Weekndin After Hoursille (30.) ja 130 MKDMSK:n levylle.

Lisää luettavaa