Litku Klemetti kärsi samaan aikaan kuumeesta ja vatsakivusta – esiintyi siitä huolimatta televisioon taltioitavassa livekonsertissa ja nyt nähdään, miten laulaja siitä suoriutui

Litku Klemetti yhtyeineen elävässä kuvassa.

25.11.2017

Litku Klemettiä ei selvästikään monet asiat pidättele, kun on keikasta kyse. Litku Klemetti kertoo Facebookissa miten kärsi vatsakivusta ja kuumeesta ennen Ylen taltioimaa keikkaa. Keikka vedettiin siitä huolimatta silti ja sitä voi pitää varsin vakuuttavana suorituksena.

Uusintaottoja ei tehty vaan homma vedettiin kerralla purkkiin. Nyt koko pätkä on nähtävissä ja ainakin nopealla vilkaisulla voinee todeta, että Klemetti suoriutui keikasta oikeinkin mallikkaasti ja kipeydestä ei ollut tietoakaan. Toki Klemetti aloitti keikan aluksi istuaaltaan, mutta illan mittaan innostui jo seisomaan. Homma oli siis tapissa, monellakin saraa.

Tuoreimman Rumban kansikuvassakin esiintyvä Litku Klemetti veti noin tunnin setin ja se on nyt katsottavissa Yle areenasta. Suosittelemme katsomaan keikan täällä ja sitten hakeutumaan uusimman Rumban pariin.

Lisää luettavaa