Live Nation osti Hög Agencyn

Suomen suurin tapahtumajärjestäjä kasvaa.

Sofia Mänttäri

Live Nation Finland on ostanut ohjelmatoimisto ja tapahtumanjärjestäjä Hög Agency & Promotionin liiketoiminnan. Kaupan mukana tulevien artistien lisäksi Live Nationin edustukseen ovat siirtyneet myös Kube ja Sonny.

Vuonna 2016 perustetun Högin liiketoiminta siirtyi Live Nationille kokonaisuudessaan. Kaupan seurauksena Live Nationin talliin siirtyy kotimaisten artistien mukana Högin henkilökunta. Live Nationin artistirosteriin siirtyy noin 30 kotimaista artistia, muiden muassa Olavi Uusivirta, Adi L Hasla, Mouhous ja Vilma Alina (kuvassa).

Högin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Varjamo siirtyy Live Nation Finlandin palvelukseen tittelinään agentti.

”Oli aika siirtyä eteenpäin, kun omia agencyjä on yhtiökumppaneiden kanssa tullut pyöritettyä jo yhdeksän vuoden ajan. Live Nation -kauppa mahdollistaa siirtymisen askelta ylemmälle portaalle, ja voimme yhdistymisen myötä lähteä haastamaan kotimaisen keikkamyynnin ykköskoroketta. Jätän hallituspaikat myös muissa firmoissani ja haluan keskittyä työrintamalla tulevat vuodet vain keikkamyyntiin. Olen tästä muutoksesta erittäin innoissani”, kertoo Varjamo.

Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen kommentoi kauppaa:

”Kehitämme jatkossa voimakkaasti kotimaista artistirosteriamme, jossa Hög-kauppa on hieno alku. Haluamme olla artisteille paras yhteistyökumppani ja mahdollistaa heidän kehittymisensä täyteen potentiaaliinsa samalla tarjoten suomalaisille yhä mahtavampia elämyksiä. Toivotan Högin huipputiimin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan uutta Live Nation Agencya.”