Livemusiikki palaa On the Rocksiin – uudet avajaiset ja ensimmäiset keikat tänä viikonloppuna

Kuukauden kestänyt remontti on lopputekijöissään.

06.04.2022

Helsingin Mikonkadun On the Rocks on ollut viimeisen kuukauden ajan suljettuna taloyhtiön ilmastointiremontin vuoksi. Ajankohta on ollut erityisen harmittava siksi, että se osui juuri siihen kohtaan, kun rajoitukset poistuivat ja keikkoja on saanut järjestää taas normaalisti.

Remppa on käynnissä vielä pari päivää, kunnes perjantaina päästään viettämään Rocksin uusia avajaisia. Illan aikana esiintyvät laulaja-lauluntekijä Anthony Dawoud sekä rokkiklassikoita tulkitseva coverbändi Thö Huu, jälkimmäinen peräti kahden setin merkeissä. DJ Calvo Atletico soittaa musiikkia ennen ja jälkeen keikkojen. Dawoud ​kiinnitettiin viime hetken korvaajaksi Antony Parviainen Trion keikan siirryttyä sairastapauksen vuoksi. Trion keikalle etsitään korvaavaa päivämäärää.

Lauantaina lavalle nousevat Brymir, Kaunis Kuolematon ja I Revolt.

Kevään mittaan Rocksin kotoisissa tunnelmissa keikkailevat muun muassa Peer Günt, Stoned Statues (otsikkokuvassa), Bloodred Hourglass ja Sara, sekä ulkomaiset NervoChaos, Panzerfaust ja Eric Steckel. Kalenterissa riittää ohjelmaa peräti ensi vuodelle asti.

Koko keikkatarjonta ja liput Tiketistä. Keikkakalenteri myös Rocksin sivuilla.

Juttua muokattu 6.4.2022 klo 16:00: Lisätty tieto Antony Parviainen Trion keikan siirtymisestä ja korvaavasta esiintyjästä.

Lisää luettavaa