Logomo uudistui: paremmat puitteet eri kokoisille klubikeikoille – kevään mittaan esiintymässä muun muassa Myrkur ja Von Hertzen Brothers

Salin seisomakatsomoon mahtuu 500 henkilöä.

Turun taiteen, viihteen ja kulttuurin keskus Logomo on päivittänyt toimintaansa hiljattain. Tv-tuotannoista ja suurista konserteistaan tunnetun keikkapaikan yhteyteen on avattu uudistettu Teatro-sali, joka on noin 500 hengen seisovat klubikeikat mahdollistava tila.

Aiemmin kaupunginteatterin väistötilana toiminut sali on Logomon ratkaisu Turun vähäiseen keikkapaikkatarjontaan. Tila taipuu monenlaiseen käyttöön rokkikeikoista aina istumakatsomolla varustettuihin konsertteihin. Myös akustiikkaa ja äänentoistoa on paranneltu uudistuksen yhteydessä.

”Logomo-salia pienempää intiimimpää klubitilaa on selkeästi kaivattu. Se antaa myös paremmat mahdollisuudet tuoda Logomoon sen kokoluokan artisteja, joille 500-paikkaisen Teatron kapasiteetti on tässä vaiheessa uraa realistisempi kuin yli 3000 kapasiteettiin taipuva Logomo-sali”, tuotantoyhtiö Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen kommentoi.

Teatro-salissa on järjestetty alkaneen vuoden aikana vain muutamia keikkoja, mutta huhtikuussa toiminta lähtee käyntiin oikein kunnolla. Tällä viikolla Teatron puolella esiintyvät muun muassa Edu Kettunen, Vesta ja Pehmoaino, ja ensi viikolla tiedossa on Atomirotan, Klamydian ja Maustetyttöjen keikat.

Suuremman Logomo-salin puolella nähdään lähiaikoina muun muassa Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Insomnium ja Sir Elwoodin hiljaiset värit.


Teatron tuleva ohjelmisto:
Ke 6.4. Edu Kettunen
Pe 8.4. Vesta, pehmoaino
La 9.4. Maria Ylipää: Piazzolla! – Tango nuevo
To 14.4. Atomirotta
To 21.4. Ida Paul & Kalle Lindroth
Pe 22.4. Klamydia
La 23.4. Maustetytöt
Pe 29.4. Von Hertzen Brothers
La 30.4. Chisu
Pe 6.5. Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalit 15-v juhlavuosi! Ali Ihmemaassa 2.0, Ali Jahangiri (klo 18.00)
Pe 6.5. Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalit 15-v juhlavuosi! Jukka Lindström, Välihuuto (klo 20.30)
Ma 9.5. Myrkyr – Folkesange
Pe 13.5. Kalevauva.fi, Loiriplukari
Pe 20.5. Mika Kuokkanen, Edu Kettunen, Johanna ja Mikko Iivanainen – Round Two
Ma 23.5.-To 26.5. I/O-Speksi
Ke 31.8. NITS – Knot
To 1.9. Music Of Pekka Pohjola
Pe 7.10. Scandinavian Music Group 20v. juhlakiertue
Pe 14.10. Sonata Arctica

Lisää luettavaa