Loistavia uutisia niille, joille musiikki on muutakin kuin ykkösii nollii – Helsinkiin avattiin uusi käytettyihin vinyylilevyihin erikoistunut kauppa!

Helsinkiin jälleen uusi levykauppa!

17.08.2018

Tanner Records on uusi käytettyihin vinyylilevyihin erikoistunut kauppa Helsingin Kalliossa, Tanner-ravintolan yhteydessä osoitteessa Hämeentie 11. Kauppa on niin sanotusti DJ ystävällinen, eli pääpaino on Maxi-sinkuissa ja muissa DJ-käyttöön tarkoitetuissa levyissä. Siitä huolimatta hyllyltä löytyy myös laajalla skaalalla albumeita kotikuunteluun. Valikoimasta tulee jatkossa löytymään myös uusia julkaisuja.

Kaupan taustalla on toukokuussa sulkeneen Good Crates-levykaupan Heikki Vaht sekä pitkän linjan DJ ja klubipyörittäjä Toni Rantanen. Levyjä voi kuunnella kahdella kuuntelupisteellä, ja nettikaupasta tilaaminen onnistuu kätevästi kaupan nettisivuilta.

Tanner Records avasi ovensa 3.8. mutta viralliset avajaiset järjestetään Tannerfest nimen alla 17.8 – 18.8. Tapahtumapaikkoina toimii ravintola Tanner ja samasta kompleksista löytyvät Post Bar sekä Siltanen. Tanner Records on auki maanantaista lauantaihin klo 13-20.

Avajaisviikonlopun tarkempi ohjelmisto tapahtuman FB-sivuilta täältä.

Lisää luettavaa