LPRHC Festejä juhlitaan jälleen Lappeenrannan Huhtiniemessä – vuosikymmenen kovin kotimainen hardcore-sensaatio harvinaisella livekeikalla

Lappeenrannassa mennään taas tänäkin vuonna.

01.02.2019

Kaksipäiväinen punkiin, hardcoreen, räppiin ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään tuttuun tapaan Lappeenrannan Huhtiniemessä 19. – 20.7.2019.

Festivaalin musiikkikattaus on monipuolinen yhdistelmä hittiartisteja sekä tämän hetken mielenkiintoisimpia, suurelle yleisölle tuntemattomampia tasokkaita ug-artisteja. LPRHC Fest julkaisee tänä vuonna esiintyjänsä yksi kerrallaan helmi- ja maaliskuun aikana.

Festivaalin ensimmäinen artistijulkistus on tämän vuosikymmenen kovin kotimainen hardcore-sensaatio Pikakassa, joka on yksi kaikkien aikojen toivotuimmista, ellei jopa toivotuin esiintyjä LPRHC Festin historiassa. Aikaisemmin toivetta on ollut mahdoton toteuttaa, sillä yhtye on ilmaissut asian varsin selvästi omassa jo kappaleessaan: Ei keikkoja, kiitos! Joskus ei tarkoittaa kuitenkin ehkä ja Pikakassa nähdään kesällä Huhtiniemessä!

LPRHC Fest -keikan kunniaksi TMH Productions julkaisee aikaisemmin ainoastaan Youtube-palvelussa kuultavissa olleet Pikakassa 1 – 4 -äänitteet rajoitettuna vinyylipainoksina. Levyt tulevat myyntiin kesän LPRHC Festeillä.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle.

Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

LPRHC Festin Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa