Lupa liittyä – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Anuk Rohde

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Costee, BiziSä voit liittyy
Costee lupaili jättävänsä sähkökitarat hetkeksi varastoon ja tämä uusi single on siitä vahva näyte. Biisillä vierailee Bizi, jonka tarjoilema kertosäe saa kaipaamaan artistilta paljon lisää. Samalla biisi on viesti siitä, että vaikka tunnelma ei vieläkään ole se iloisin, niin silti Costeen synkän kuvaston varjot ovat hieman väistymässä.

LxandraSideways
Careful What I Dream Of -debyyttialbuminsa kesäkuussa julkaiseva Lxandra on antanut uuden näytteen tulevasta. Biisi on energinen ja kesäinen – artistin mukaan myös levyn tanssittavin ja hauskin:

”Se kertoo oman arvon ymmärtämisestä. Täytyy osata jättää asioita taakseen, jotka vaan eivät tee hyvää – vaikka se ei aina olekaan helppoa!”

ThroatDeadpan
Melurockia tekevä Throat julkaisi uuden albumin Smile less. Deadpan edustaa levyn rauhallisempaa osastoa, mutta kyllä tässäkin päästään vähitellen sfääreihin. Sopii vahvasti myös stoner-rockin ystäville.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Pyhimystä ja Emmi Salokoskea.