Luukas Oja julkaisee kolmannen albuminsa maaliskuussa – uusi single nyt kuunneltavissa

Uusi pitkäsoitto nähdään julkaisussaan myös cd- ja vinyylimuodossa.

09.02.2024

Luukas Oja on valmistautumassa kolmannen studioalbuminsa julkaisuun.

Mitä mä pelkään -niminen levy julkaistaan vinyylinä, cd:nä ja suoratoistopalveluissa Playground Musicin kautta 8. maaliskuuta. Kymmenen kappaleen kokonaisuudesta on saatu nyt myös viimeinen singlemaistiainen nimeltään Haluan kaiken. Yhtyeen laulaja-kitaristi Iita Ylönen kertoo tänään ilmestyneestä biisistä näin:

”Me ollaan Jessican kanssa lähdetty nuorempina tosi rohkeasti kohti haaveita ja kanavoitiin tähän biisiin sitä samaa energiaa. Ollaan esimerkiksi 15-vuotiaina lähetetty TET-hakemukset Apulannan taustajoukoille (ei päästy, mentiin Salkkareihin) tai ihan vaan uusiin paikkoihin muuttaessa vaikka ihailtu joidenkin tyyppien meininkiä, lähestytty pelottomasti heitä ja saatu upeita ystäviä. Kaipaan useinkin sitä kaikki-on-mahdollista -haaveeseen tarttumisen fiilistä ja tän biisin kautta niitä fiiliksiä on tullut takaisin”, Ylönen kuvailee ja jatkaa:

”Esikuvien merkitys haaveilussa on valtava, ja halutaan myös kiittää tällä biisillä tekijöitä, jotka ovat näyttäneet suuntaa mitä kaikkea voi tehdä. Aina matkalla jotkut muistuttaa pysymään niin sanotusti maan pinnalla, mut kukaan lähipiiristä ei koskaan dumannut mun suuriltakaan tuntuvia unelmia, eikä kenenkään pidä saada tehdä niin. Kaikkea saa haluta (paitsi pahaa toisille)!”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa