Lynch-viboja, Drakea ja ghettohousea – uusi klubi aloittaa Eevil Stöö vieraanaan

Nice Life perjantaina Kuudennella linjalla.

Ville Laamanen

Nice Life on yhtä kuin Miro-Benjamin Lindström ja Alexander Stuster. Dj-kaksikon räppiin, grimeen, ghettohouseen ja Nice Lifen omiin remiksauksiin pohjautuva nimikkoklubi alkaa Kuudennella linjalla Helsingissä perjantaina 27. huhtikuuta.

Kaverukset ovat tehneet yhdessä musiikkia ala-asteelta lähtien, silloin tosin hevibändissä. Lindström kertoo, että dj:ksi päätyminen on ollut luontevaa, sille he ole tyyppejä, jotka tulevat yökerhoon tanssimaan.

”Draken ja muiden isojen nimien lisäksi soitossa on paljon grimea ja ghettoclub-soundia, joka tuo nopeampaa tempoa, että pystyy tamppaamaan. Silti niin, että urbaanin musiikin bilekäyttäjät pysyy pulkassa mukana”, Lindström sanoo.

Visuaalisuus on isossa roolissa Nice Life -klubilla. Lindström kertoo, että avajaisiltaa varten on työstetty Lynch-viboja tuovat visuaalit, jossa hyödynnetään muun muassa valokuvaaja Sasa Mustosen kuvaamaa videota.

Lindströmin ja Stusterin lisäksi levysoittimien takana nähdään vieras, jonka dj-keikat ovat harvinaista herkkua: Eevil Stöö.

”Ollaan molemmat fiilistelty Eevil Stöötä ylä-asteelta lähtien, joten on kunnia saada hänet ekaan Kutos-iltaan dj-vieraaksi. Odotetaan tietenkin, että tulee jengiä ja ikimuistoiset bileet.”

Tapahtuman Facebook-sivulle tästä.