M/S Gabriellan törmäys vaurioitti Allas Sea Poolia: ”Ei voida vielä avata yleisökäyttöön koronasulun päättyessä”

Keikat jäissä hetkisen aikaa ainakin.

Helsinkiläinen, keikkapaikkanakin toimiva Allas Sea Pool kertoi ikäviä uutisia.

Allas Sea Poolilta kerrotaan, että Viking Linen M/S Gabriellan törmäys torstaina 12. päivä tammikuuta aiheutti vaurioita sen edustalla oleviin rantarakenteisiin.

”Törmäys on aiheuttanut vaurioita sekä Allas Sea Poolin saunarakennuksen edustalla olevaan kaupungin laituriin rantamuureineen, että Allas Sea Poolin ulko- ja sisätiloihin”, tiedote kertoo.

Allas Sea Poolin tiedotteessa jatketaan, että se on käynnistänyt selvitystyön törmäyksen vaikutuksista kiinteistöön sekä vuokrattuun maa-alueeseen yhteistyössä maa-alueen omistajan Helsingin kaupungin ja kaupungin käyttämien rakenneasiantuntijoiden ja sukeltajien kanssa. Selvitystyö on käynnissä vielä määrittelemättömän ajan. Selvitystyön ollessa käynnissä Allas Sea Poolin rakennuksia ja niihin liittyviä toimintoja ei voida vielä avata yleisökäyttöön koronasulun päättyessä.

Vaurioiden laajuudesta ja niiden vaikutuksista tehdään selvitys, jonka jälkeen laaditaan korjaus- ja toimenpidesuunnitelma. Allas Sea Poolin kaikki toiminnot ovat suljettuina, kunnes jatkosuunnitelmat tarkentuvat.

Toivotaan, että Allas Sea Poolille aiheutuneet vahinfot saadaan korjattua hyvissä ajoin ennen kevään keikkakauden alkua.

Lisää luettavaa