”Mä rakastan itkutanssimusaa, sen kokonaisvaltaista puhdistavaa voimaa” – Edictin uusi single tarjoaa esimakua tulevasta

Edicti julkaisi ensimmäisen singlensä Johanna Kustannuksen alla.

29.10.2023

Musiikkirintamalla jo tovin aikaa omaa artistiuraa rakentanut Edicti on solminut levytyssopimuksen Johanna Kustannuksen kanssa.

Ensimmäisenä julkaisuna levymerkin alla nähdään perjantaina ilmestynyt, tanssittava pop-balladi nimeltään Kulta sä lupasit, joka kuullaan myös tulevan levyn avaussinglenä. Julkaisun tuotannosta vastaa Okko Ilmari, joka on työskennellyt niin Sexmanen, Isaac Senen, Kuumaa-yhtyeen kuin JVG:n kanssa. Aiemmin artistilta on saatu kuulla jo kaksi omakustannealbumia. Näistä edellinen, Vialla, ilmestyi viime helmikuussa.

”Mä rakastan itkutanssimusaa, sen kokonaisvaltaista puhdistavaa voimaa. Kun vajaa vuos sit kirjotin Kulta sä lupasit -kertsin niin tiesin, että haluun, et biisi on tekstiltään pop-balladi, mut tuotannoltaan tanssihitti. Kulta sä lupasit on mulle biisi kumppanuudesta, menetyksen pelosta ja yhdessä selviämisestä”, Edicti kertoo uudesta julkaisustaan ja jatkaa:

”Tuntuu tärkeeltä päästä julkasemaan mun Vialla-albumin jälkeinen soolosinkku, etenkin siksi, että lähes niin kauan, ku mä oon tehny musiikkia, mä oon halunnu päästä julkasee sitä Johannan kautta. Nyt se kaikki on totta!”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa