Maailman äveriäimpien tiskijukkien listalla on hiukan suomalaisväriäkin

13.06.2012

Jokseenkin käsittämätön tirkistelysaitti CelebrityNetWorth rankkasi paksulompakkoisimmat dj:t. Kärkipäähän kertyi vakuuttava hollantilaisjoukko brittivahvistuksin. Kiitospaitakansaa saattaa liikuttaa myös, että kolmenkymmenen rikkaimman joukossa on yksi suomalainen levynkääntäjämiljonääri.

Kuva: Warner Music Live

CelebrityNetWorth on arvioinut kolmikymmenhenkisen äijäköörin tulot ynnä omaisuuden ja saanut koottua listan, josta sopii hakea se heppu, jonka miksauspöydän ääressä kernaimmin kannattaa hengailla keikalla. Joka jamppa listalla on tukevasti miljonäärikastissa.

Listan alimmalla sijalla keikkuu Afrojack, jonka omaisuudeksi arvioidaan kaksi miljoonaa taalaa. Suomalainen Darude on melkein samoilla lukemilla, mikä kertoo sen, etteivät arvonlaskijat ole ainakaan Suomen verottajan papereita tonkineet. 2,5 miljoonan omaisuudellaan Ville Virtanen on maamme varakkain dj.

Ruotsalaiset kilpakumppanit vievät tämän maaottelun. Eric Prydz ja Swedish House Mafia voivat molemmat sytytellä havannalaisiaan viisisatasilla, koska tilillä on tasan neljä miljoonaa.

Kovasta hypestä huolimatta dub- eli brostep-suuruus Skrillex on vasta sijalla 21. Hänen omaisuudekseen laskeskellaan noin 8 miljoonaa dollaria.

Muutenkaan laajojen massojen suosio ei aina muutu rahavirraksi. Fatboy Slim, David Guetta, Moby ja Daft Punk jäävät kaikki vaatimattomine 20–30 miljoonan dollarin omaisuuksillaan keskikastiin. Formula 1 -tuloluokassa ylimpänä hihkuvat Paul van Dyk (50 miljoonaa), Paul Oakenfold (55 miljoonaa) ja lopulta Tiësto, joka pystyy ainoana kirjoittamaan šekin 65 000 000 eurolle.

Uutisen bongasi ensimmmäisenä Stereogum.

Lisää luettavaa