Mac Millerin kuolemasta vuosi –  ”olisin tehnyt mitä tahansa hänen vuokseen”

Thundercat muisteli Mac Milleria.

Mac Millerin kuolemasta tuli kuluneeksi 7. syyskuuta yksi vuosi. Miller kuoli fentanylin, kokaiinin ja alkoholin yliannostukseen.

Räppäri oli arvostettu kollegoiden keskuudessa ja häntä muistettiin laajalti viime vuonna kuolinuutisen myötä. Hiljattain Ty Dolla Sign muisti ystäväänsä studio-esityksensä päätteeksi.

Nyt Thundercat on muistanut Mac Milleriä Twitterissä. Thundercat ja Mac Miller tekivät laajasti yhteistyötä. Thundercat julkaisi Mac Millerin kuvia, sekä usean twiitin hänestä ja Macista.

Twiiteissä Thundercat kertoo muun muassa hänen ja Mac Millerin Tiny Desk -esityksestä. Thundercat lensi Euroopasta Yhdysvaltoihin kesken kiertueen vain tämän yhden esityksen takia. Heti soittamisen jälkeen hän lähti takaisin lentokentälle palatakseen kiertueelle.

”Olisin tehnyt mitä tahansa hänen vuokseen”, Thundercat korosti ystävyyttään.

Thundercat kertoi olleensa alkoholisti viimeiset 15 vuotta. Millerin kuolema muutti hänet täysin ja hän ei ole vuoteen koskenut alkoholiin. Kuolemaa edeltäneenä päivänä Miller ja Thundercat puhuivat puhelimessa. Puhelun päätteeksi Thundercat kertoi rakavastansa Milleriä. Miller kuoli samana päivänä, kun hänen ja Thundercatin piti kuvata musiikkivideo.

Katso alta Thundercatin twiitit, sekä muutama kuva. Twiittien alla jutussa mainittu Tiny desk -esitys.

Lue twiitit alhaata ylöspäin.

Lue twiitit alhaata ylöspäin.