Machine Headia ei nähdä Suomessa – Euroopan-kiertue peruttu

Koronavirus saa amerikkalaisyhtyeen pysymään kotimaassaan.

11.03.2020

Machine Headin oli määrä esiintyä Helsingin The Circus -klubilla 25. toukokuuta. Yhdysvaltalaisyhtye tiedotti juuri peruvan koko Euroopan-kiertueensa koronaviruksen vuoksi.

”Joudumme siirtämään Burn My Eyesin 25-vuotisjuhlakiertueen hamaan tulevaisuuteen. Bay Arean asukkaina olemme nähneet läheltä, mistä koronaviruksessa on kyse. San Jose on kieltänyt yli tuhannen ihmisen yleisötapahtumat ja San Franciscon keskustan konsertit ja konferenssit on peruttu”, Robb Flynn kirjoittaa.

Flynn jatkaa, että yhtye on seurannut uutisia myös tältä puolen Atlanttia ja yrittänyt saada kiertueen toimimaan, vaikka useita konsertteja on jo jouduttu perumaan viranomaismääräysten vuoksi. Viimeisenä niittinä maailman terveysjärjestö WHO julisti koronaviruksen pandemiaksi.

”Olemme yrittäneet löytää ratkaisuja yhteistyökumppaniemme kanssa, mutta riskit yleisöjämme ja heidän yhteisöjään kohtaan ovat liian suuria meidän otettavaksemme. Odotamme, että pääsemme jälleen soittamaan aggressiivista metallia ja tuulettamaan tästä mielipuolisesta ajanjaksosta aiheutuvaa kollektiivista turhautumistamme teidän kanssanne.”

Lisää luettavaa