Madonna ei halua ”misogynististen miesten” tekevän elämäkertaelokuvaansa – aikoo tehdä filmin itse

”Minulla on ollut poikkeuksellinen elämä, joten minun täytyy tehdä poikkeuksellinen elokuva.”

Madonna on ilmoittanut tekevänsä elämästään kertovan elokuvan itse estääkseen ”naisia vihaavia miehiä” ottamasta projektia asiakseen.

Laulaja ohjaa elokuvan itse, ja käsikirjoittaa sen Juno-käsikirjoittaja Diablo Codyn kanssa. Tuottajana toimii Amy Pascal, jonka käsialaa ovat Ghostbusters (2016) ja Little Women (2019). Elokuvan pääroolia on kaupattu Ozark-näyttelijä Julia Garnerille, mutta vielä ei ole varmaa, onko hän ottanut tarjouksen vastaan.

Madonna on kertonut aiemmin, että tulevan elokuvan pääpaino on musiikissa, ja filmi kuvaa häntä artistina, muusikkona, tanssijana ja ihmisenä, joka yrittää löytää paikkansa tässä maailmassa. Laulaja kertoi jo pari vuotta sitten alkaneen elokuvaprojektin edistymisestä Varietyn tuoreessa haastattelussa.

”Minulla on todella pitkä käsikirjoitus, jonka lyhentäminen tuottaa ongelmia. Olen yrittänyt karsia jotain pois siitä, mutta se on kuin sahaisin omaa jalkaani poikki”, Madonna kertoi Varietylle.

”Minulla on ollut poikkeuksellinen elämä, joten minun täytyy tehdä poikkeuksellinen elokuva. Monet ihmiset – enimmäkseen misogynistiset miehet – ovat yrittäneet tehdä minusta elokuvaa. Laitoin jalkani oven väliin ja päätin, että kukaan ei kerro tarinaani, paitsi minä itse.”

Madonnasta julkaistiin viime vuonna dokumentti, joka kertoi laulajan loppuunmyydystä Madame X -kiertueesta.

Lisää luettavaa