Maksamattomat elatusmaksut koituivat kohtaloksi – Räppäri DMX vankilaan

15.07.2015

Hiphop-artisti DMX on tuomittu eilen kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen Buffalossa New Yorkin osavaltiossa, uutisoi Billboard.

DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, pidätettiin kesäkuussa maksamattomien elatusmaksujen takia New Yorkissa juuri ennen kuin hänen oli tarkoitus esiintyä kaupungin Radio City Music Hall -konserttipaikassa.

Billboardin mukaan poliisi kertoi pidätyksen yhteydessä, että 44-vuotiaalla Simmonsilla oli tuolloin maksamattomia elatusmaksuja noin 400 000 dollarin edestä. Elatusmaksujen lisäksi poliisilla oli Simmonsista etsintäkuulutus, koska hän oli aiemmin jättänyt saapumatta oikeuteen ja laiminlyönyt takuuvapautensa ehtoja. Poliisi tutki Simmonsia myös väitetystä ryöstöyrityksestä Newarkin kaupungissa, mutta tuo syyte lopulta hylättiin.

Simmonsilla on ollut viime vuosina muitakin ongelmia maksamattomien elatusmaksujen vuoksi, sillä vuonna 2013 hän hakeutui konkurssiin suurimmaksi osaksi juuri kasautuneista elatusmaksuista aiheutuneiden velkojen vuoksi. Nykyisistä talousvaikeuksistaan huolimatta Simmons on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä hiphop-artisteista, sillä DMX:n levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta ja hänen viisi ensimmmäistä albumiaan nousivat kaikki ilmestyessään Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen.

Lisää luettavaa