”Markkinoilla ei ole tarpeeksi jazz-cymbal-arpeggio-trance-teknoa” – Stiletti-Analla on monta rautaa tulessa

Ensiesityksessä Cymbals-video.

https://www.youtube.com/watch?v=Sq5z1zg6WRU

Ilari Larjoston alias Stiletti-Anan Cymbals-maksisingle julkaistaan lauantaina hänen ja Jesse-yhtyetoverinsa Kalifornia-Keken Haista-levymerkin kautta.

Kappaleelle tehty musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt. Video on Stiletti-Anan isän, mediataiteilija Harri Larjoston käsialaa. Katso se yltä.

Cymbals julkaistaan vain vinyylinä, koska kyseisen musiikin markkinat keskittyvät artistin mukaan vinyyliformaattiin. Julkaisun motiiviksi Stiletti-Ana kertoo humoristiseen sävyyn: ”Markkinoilla ei ole tarpeeksi jazz-cymbal-arpeggio-trance-teknoa.”

Stiletti-Ana esiintyy livenä ja levyiltä Cymbalsin julkaisumatineassa, joka järjestetään Mind Records -levyliikkeessä lauantaina 10. maaliskuuta kello 14–17.

Kiirettä pitää julkaisurintamalla muutenkin: levymerkki MM Discos julkaisi hiljattain Stiletti-Anan Saturn 02 -maksisinglen, Höga Nord julkaisee 30. maaliskuuta Jessen uuden albumin Fluids, ja kesällä on luvassa Stiletti-Anan ja DJ Fettburgerin yhteislevy.

Näytteitä edellä mainituista julkaisuista löytyy alta. Jotta saadaan infopläjäys mahdollisimman kattavaksi, muistutetaanpa vielä, että Jesse esiintyy tänään 8. maaliskuuta G Livelabissa Laurel Halon kanssa.