Matalan kynnyksen treenitiloja Helsinkiin – tukikeikka hyvän asian puolesta

Girls Rock! Finland hankki oman treeniksen.

17.10.2018

Girls Rock! Finland -yhdistys on järjestänyt bändileirejä ja työpajoja ihmisille, joilla ei ole yhtäläisiä mahdollisuuksia näkyä musaskenessä. Yhdistys on päättänyt laajentaa toimintaansa hankkimalla oman treeniksen.

”Haluamme antaa bändileireillä syntyville bändeille mahdollisuuden jatkaa toimintaa matalan kynnyksen treenitiloissa. Roihupellossa sijaitseva treenis remontoidaan ja se tehdään just niin kuin me parhaaksi nähdään, eli yhdessä ja itse”, kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Johanna Järvinen.

Treenisprojektille järjestetään tukikeikka lauantaina 20.10. Helsingissä Oranssilla. Esiintymässä on Flies Flies Flies, DGD, Maustetytöt ja Karkki & The Car Keys. Sisäänpääsymaksu on 5–10 euroa varallisuuden ja omantunnon mukaan. Tuotot menevät kokonaisuudessaan treeniksen remontin kustannuksiin.

Ennen lauantain keikkaa on Oranssilla GR!F:n toimesta tarjolla myös ilmaisia työpajoja. Luvassa on kitaran ja basson syyshuolto, improtyöpaja laulaja-lauluntekijä Katja Luhtalan johdolla sekä Synahommat demystified -työpaja, joka valaisee osallistujille syntetisaattoreiden maailmaa. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta musiikin tekemisestä.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

Lisää luettavaa