Megasuosittu räppäri kertoo lopettavansa musiikin tekemisen – ”haluan herätä vuodessa 2013”

Lil Uzi Vert lopettaa, mahdollisesti.

Youtube

Lil Uzi Vert on yksi uuden sukupolven suosituimmista räppäreistä, jonka vuonna 2017 ilmestynyt Luv Is Rage 2 -albumi oli jättimenestys. Levyn isoin hitti oli pahanenteinen XO Tour Llif3, jolla Lil Uzi Vert räppäili kuinka hänen kaikki kaverinsa ovat kuolleita ja hänet pitäisi työntää kielekkeeltä alas. Vaikka biisillä saatettiin tarkoittaa epäsuorasti dollareita (kuolleet presidentit), niin Lil Uzi Vert on hyödyntänyt sanoituksissaan synkkiä maailmoja.

Räppäri oli toki noussut asiantuntijoiden tietoisuuteen jo paljon aiemmin julkaisemalla useamman mixtapen, sekä kolme ep:tä. Sittemmin Lil Uzi Vertista on noussut jonkinlainen kulttiräppäri, joka tekee mitä haluaa. Uusia biisejä hän ei julkaissut viime vuonna kuin yhden, lähes kuusi minuuttia kestävän New Patek -kappaleen.

Nyt vaikuttaa siltä, että räppärin seuraavaa levyä Eternal Atakea ei tulla ikinä kuulemaan. Lil Uzi Vert nimittäin tiedottaa Instagram-storyssaan, että hän lopettaa musiikin tekemisen. Räppäri haluaa kiittää kaikkia tuestaan, mutta nyt hän on poistanut ”kaiken” ja haluaa olla normaali ja herätä vuodesta 2013. Kyseinen vuosi todennäköisesti viittaa siihen, että hän julkaisi ensimmäisen kerran virallisesti musiikkiaan vuonna 2014.

Lil Uzi Vertin on huhuttu olevan jonkinlaisissa vaikeuksissa elämänsä kanssa, mutta siitä huolimatta ulostulo herättää epäilyksen pr-kampanjasta. Hiljattain Lil Uzi Vert juoksi pois Nardwuarin haastattelusta ja nousi tempullaan otsikoihin. Tälläkin kertaa räppäri on noussut otsikoihin.

Erikoiseksi ilmoituksen tekee se, että asiasta kerrottiin Instagram-storyssa, joka ei ole edes nähtävissä 24 tunnin kuluttua. Omiin IG-julkaisuihin räppäri ei edes ole koskenut. Eikä ole kertonut lopettamisesta muualla. Räppärin pitäisi esiintyä Suomessa kesällä Weekend Festivalissa ja hänet on kiinnitetty myös muille keikoille vuoden mittaan.

Jäämme seuraamaan tilannetta. Lil Uzi Vertin tuotoksia voit kuunnella alta.