Melankolista, modernia, tanssittavaa poppia – tämä esikoissinkkunsa julkaissut kokoonpano kannattaa laittaa seurantaan

Blondi julkaisi debyyttisinglensä.

12.04.2024

Monopoli Musicin talliin kiinnitetty Blondi on julkaissut ensimmäisen singlensä.

Solisti-kitaristi Hendrikin ja rumpali Aleksandrin muodostama duon Tänä yönä -debyyttijulkaisulla käsitellään riippuvuussuhteita syvällisellä ja koskettavalla tavalla – olipa kyse ihmisistä tai asioista:

”Kappaleen ydinsanoma on tarjota vertaistukea ja ymmärrystä niille, jotka kamppailevat samankaltaisten tuntemusten kanssa, muistuttaen kuulijoita siitä, etteivät he ole yksin”, kaksikko kertoo tuoreesta kappaleestaan.

Soundinsa puolesta Blondin on kuvailtu olevan melankolista, modernia, tanssittavaa poppia. Tänä yönä -biisi antaakin hyvää esimakua siitä, mitä kaikkea duolta voi odottaa myös tulevaisuudessa. Hendrik ja Aleksandr ovat kuvailleet musiikkiaan tiedotteella näin:

“Soitettiin monta vuotta metallibändissä, kunnes tehtiin päätös, et halutaan ottaa tää musiikkijuttu enemmän tosissaan ja tehdä tästä ura. Päädyttiin tekemään poppia, koska se on genre missä voidaan yhdistellä kaikkia niitä musatyylejä mistä me tykätään ja mitä me ite kuunnellaan, mm. hiphoppia, tanssimusaa, rockia sekä metallia. Meidän musiikkia kuunnellessa saattaa miettiä, pitääks tässä itkee vai tanssii ja meidän vastaus on itkee ja tanssii!”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa