Metallibändin keikka Turussa meni mönkään henkilökunnan töykeyden takia – laulajalta hieno kädenojennus kovia kokeneen fanin suuntaan

Moonspellin keikka ei mennyt Turussa aivan toivotulla tavalla.

Metalliyhtye Moonspell soitti eilen sunnuntaina keikan Turun Apollossa. Sitä ennen bändi esiintyi viikonlopun aikana Suomessa 29.11. Helsingin Tavastialla sekä 30.11. Tampereen Klubilla.

Homma ei mennyt aivan putkeen Turussa, josta bändi avautui ihan julkisesti Facebookissa.

”Yritimme parhaamme mukaan esiintyä keikkapaikassa, jota ei selvästikään ole suunniteltu metallikeikkoja varten. Osa henkilökunnasta (pois lukien keittiöpäällikkö) käyttäytyi törkeästi, ja erityisesti turvamiehet olivat töykeitä ja tekivät elämästämme sekä teknikoittemme työstä vaikeaa”, yhtye kirjoitti Facebookissa ja jatkoi:

”Myös jotkut fanimme saisivat kunnioittaa meitä, kanssakuuntelijoitaan ja sääntöjä enemmän.”

Nyt Moonspellin sivuilla on tullut hieman selvyyttä asiaan. Päivityksen kommentteihin kirjoitti oman näkemyksensä asioiden kulusta nainen, joka joutui eturivissä humalaisen toisen naisen pahoinpitelemäksi. Hän kertoi, että humalainen juhlija oli ottanut häntä lujaa käsistä kiinni ja syyttänyt tätä eturivissä tyrkkimisestä. Lopulta hän oli kuitenkin päässyt irti uhkaavasta tilanteesta.

Tämän lisäksi eräs keikalla ollut oli pyörtynyt eturivissä, eikä Apollon henkilökunta ollut tullut auttamaan häntä. Lopulta Moonspellin oma kiertuehenkilökunta oli auttanut pyörtyneen pois paikalta.

Nyt Moonspellin keulahahmo Fernando Ribeiro on itsekin kommentoinut Facebook-ketjuun. Ribeiro kertoo, että hän tunnisti pulaan joutuneen fanin Helsingin keikalta ja on pahoillaan, että tämä joutui humalaisen urpon häiritsemäksi. Samalla hän kritisoi Apollon henkilökuntaa heidän käytökseen ja kyvyttömyydestään auttaa pulaan joutunutta fania. Hän myös kritisoi henkilökuntaa erityisesti siitä, että he potkivat bändin ja heidän faninsa keikan jälkeen takahuoneesta liian nopeasti.

Tämän lisäksi Ribeiro kertoi, että humalainen fani (tai pitäiskö sanoa ”fani”) oli kaatuillut keikan aikana PA-kamojen päälle ja sekin oli aiheuttanut taukoja keikkasettiin.

Ribeiro lupasi pulaan joutuneelle fanille, että tämä pääsee maksutta seuraavalle Moonspellin keikalle, on se sitten Suomessa tai missä vain muualla päin maailmaa. Oikein, hieno ele!

Katso koko Facebook-ketju alta.

Lisää luettavaa