Metallica-tribuuttibändiltä varastettiin soittimet, mutta puskaradion laulettua hätiin tuli Metallica itse

30.04.2017

Nämä aina lämmittävät sydäntä takatakatalvenkin keskellä.

Metallican tuotantoa esittävä tribuuttibändi Blistered Earth joutui pulaan viime viikolla, kun bändin kaikki musiikkikamat varastettiin Portlandin keikan aikana. Soittimien ja välineistön arvo oli useita tuhansia.

Bändi ilmoitti asiasta Facebookissa, ja sai paikallisen heviväestön laulattamaan puskaradiota. Päivitys sai tuhansia jakoja, ja lopulta tieto varkaudesta päätyi myös Metallicalle. OrionLiven mukaan laulaja James Hetfield päätti korvata Blistered Earthin menetyksen.

”Siistiä, että Metallica halusi tehdä näin. Se oli todella hieno ele”, rumpali Shawn Murphy kertoi OrionLiven haastattelussa.

”Haluan kiittää myös Portlandin faneja. Kaikki olivat todella auttavaisia.”

Bändi oli aluksi pohtinut ongelman ratkaisuun jonkinlaista varainkeruuta, mutta Metallica ehti ensin. Some näytti jälleen voimansa myös löytötavaratoimistona.

Metallica on aiemminkin osoittanut arvostavansa tribuuttibändejään. Viime vuonna bändin lakimies oli omin päin vaatinut tekijänoikeuspalkkioita Metallica-tribuuttibändi Sandmanilta, mutta bändin jäsenet kiiruhtivat kumoamaan törkeästi sooloilleen virkamiehen vaateet.

Alla valitettavan kehnolaatuinen liveveto muutoin mukiin menevältä Blistered Earthilta.

Lisää luettavaa