”Mietin mitä isäni olisi halunnut minun tekevän” – suru-uutisista toipuvan räppärin kiertue alkaa keskiviikkona Suomesta

The Game meinasi perua Euroopan-kiertueensa.

26.02.2018

The Game menetti isänsä tammikuussa. Länsirannikon suurnimiin lukeutuva räppäri oli luonnollisesti suru-uutisten murtama ja keskittyi suremaan perheensä parissa. Fanit tietysti miettivät, miten lähestyvän Euroopan-kiertueen käy, etenkin kun The Gamen some-päivityksissä ei sivuttu tulevia keikkoja lainkaan.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: The Game kertoo Instagramissa saaneensa surutyönsä siihen pisteeseen, että kiertue alkaa suunnitellusti keskiviikkona 28. helmikuuta Helsingin The Circus -klubilta.

”Pahoittelen henkilökohtaisesti, että olen myöhässä näiden kiertuepäivien kanssa. Isäni kuoltua meinasin perua koko kiertueen, koska olin eksyksissä ja tuskissani. En kyennyt keskittymään muuhun kuin perheeseeni ja siihen, että saisin itseni pois pimeydestä”, The Game kirjoittaa.

”Mietin mitä isäni olisi halunnut minun tekevän fanieni, urani ja perheeni suhteen. Ylpeänä ilmoitan pitäväni eurooppalaisille faneilleni antaman lupauksen: kiertue alkaa sovitusti.”

Edellisen kerran Suomessa yli 10 vuotta sitten nähty, G-Unitiin kuulunut comptonilaisräppäri on julkaisemassa Westside Story -albumiaan, jonka hän on sanonut jäävänsä viimeisekseen.

The Game oli yksi tärkeimmistä hahmoista länsirannikon räpin suosion palautuksessa 2000-luvun alussa. Hänen suurimpia hittejä on Grammy-ehdokkuuksillakin noteerattu, Dr. Dren tuottama Hate It or Love It, jolla vierailee 50 Cent.

Lisää luettavaa