”Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa pyöreitä kuin heittää bändi luiskaan” – tänään on viimeinen mahdollisuus nähdä tämä suomalaisbändi Helsingissä

Famine Year lopettaa.

25.04.2018

10 vuotta noin 60-sekuntisia biisejä soittanut Famine Year ilmoittaa lopettavansa.

”Syksyllä 2018 tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun Famine yearilla oli ekat täyden kokoonpanon treenit. Mikä oliskaan parempi tapa juhlistaa pyöreitä kuin heittää bändi luiskaan, elikkä siis lopettaa toiminta”, helsinkiläis-vantaalainen yhtye tiedottaa.

”Viimeiset pari vuotta ollaan menty aika hiljaisella liekillä johtuen pitkälti perheenlisäysten ja muiden bändikuvioiden aiheuttamista ruuhkavuosista. Tänä aikana kun ollaan pohdittu bändin olemassaolon tarkoitusta, ollaan päädytty siihen tulokseen, että yli 50 julkaistua biisiä just tän kaltaista musaa, on riittävä määrä tämän bändin elinkaareksi.”

Grindiä, crustia ja metallista hardcorea soittava yhtye on mahdollista nähdä tänään (25.4.) viimeisellä Suomen-keikallaan. Famine Year lämmittelee lavan sludge-pioneeri Eyehategodille Kuudennella linjalla Helsingissä. Viimeinen naula bändin arkkuun hakataan Tallinnan Ylase12-sosiaalikeskuksessa 5.5.

Kiitos mökästä – kuppi nurin!

Lisää luettavaa