Mika Vainionkin musiikkia julkaisseen Megon perustaja Peter Rehberg on kuollut

Rehberg oli kuollessaan 53-vuotias.

Andy Newcombe https://www.flickr.com/photos/jazztourist/4095678709/in/photolist-6p64Zd-6p1VhR-6p64Go-7eVqAa-7eVq2B/ Creative Commons Attribution 2.0 Generic https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en

Alakulttuurivaikuttaja Peter Rehberg on kuollut 53-vuotiaana. Brittiläis-itävaltalainen elektronisen musiikin artisti julkaisi urallaan kymmeniä levyjä, mutta on julkaissut levy-yhtiö-vaikuttajana vielä enemmän.

Vuonna 1996 perustettu ja sittemmin Editions Megon korvaama Mego toimi uranurtaajana erityisesti elektronisen ja ambient -musiikin saralla. Mego oli julkaisemassa edesmenneen elektropioneeri Mika Vainion albumeja ja on julkaissut myös esimerkiksi Ilpo Väisäsen tuotantoa. Muun muassa Äänipää ja Auvinen ovat tällä hetkellä yhtiön rosterissa.

Yhtiöiden kautta on tullut julki monien muidenkin merkittävien artistien tuotantoja. Muun muassa The Weekndin jättisuositun After Hours -albumiin tuottajiin lukeutunut Oneohtrix Point Never on levyttänyt Editions Megolle. Tämän lisäksi muun muassa Emeraldsin, Mistin ja Caterina Barbierin musiikkia on julkaistu yhtiön kautta.