Mikäli Hurriganes on mieleesi, niin tämä tuore kotimainen rockyhtye on uusi suosikkibändisi

Satanen iskee!

14.03.2024

Huomenna perjantaina ilmestyy upouuden helsinkiläisen rokkibändi Satasen ensimmäinen ep. Satasen riveistä löytyy tuttuja naamoja niin Ghost Worldistä, Kiss Diseasesta, Motorboatista ja Bad Dogista. Meno on siis garage, rock ja mitä kaikkea muuta nyt noiden väliin ja ympärille mahtuukaan.

Menohan onkin sitten helvetin hienoa rokkia, ja bändi mainitsee esikuvikseen ZZ Topin, Lemmyn ja Jaajo Linnonmaan. Tai no ainakin mainitsee tiedotteessaan, jossa kysyy seuraavat kysymykset: ”Olisiko ZZ Topin pitänyt polttaa enemmän crackiä? Olisiko Lemmyn pitänyt laulaa suomeksi? Miten käy Jaajo Linnonmaalta rock and roll?”

Aivan hemmetin hyviä kysymyksiä, joihin bändin ep:n avausraita Pulssi Kuntoon ei välttämättä anna vastauksia. Vaan onpahan ilahduttavan nerokasta kaahausta, ja videokin on yhtä ilahduttavan Red Fang -henkinen.

Satasen ensimmäinen keikka on lauantaina 16.3. Bar Loosessa Joni Ekman Groupin kanssa. Seuraavat keikat ovat 5.4. Helsingin Playhouse Barissa sekä 27.4. Tampereen Vastavirta-klubilla.

Katso video alta.

Lisää luettavaa