”Mitä jos uskallettaisiinkin iloita onnesta?”, kysyy Titta uudella singlellään

Laulaja-lauluntekijä valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

15.04.2023

Muun muassa toissavuotisesta Elämä on nyt -hitistään tunnettu kotkalainen laulaja-lauluntekijä Titta on julkaissut uutta musiikkia. Artisti kääntää tavanomaisen ”mitä jos” -ajatuksen ympäri uudella singlellään ja pohtii, mitä jos käykin niin, että ei tapahdukaan mitään pahaa, vaan eteemme tuleekin kaikkea hyvää ja kaunista?

Onni pitkästä ilosta on laulu, jossa siis lähtökohtaisesti pelätään onnea. Ehkä tällainen ajattelu on meille monelle aika tuttua. Luulen jopa, että se on jotenkin tosi suomalaista, sellaista ’kaikki hyvä loppuu aikanaan’ -ajattelua”, Titta kertoo tiedotteessa.

”Itse ajattelen – tai ainakin haluaisin ajatella – vähemmän melankolisesti enkä aina pyöriä murheellisuuden onnessa, niin kuin melankoliasta sanotaan. Mitä jos uskallettaisiinkin iloita onnesta – ainakin tämän laulun verran. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle.”

Artistiuransa vuonna 2014 aloittanut, tällä hetkellä debyyttialbumiaan valmisteleva Titta julkaisi viime vuonna Ihmeitä– ja Ihana mies -singlet. Oman tuotantonsa ohella hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Brädin ja Spektin kanssa.

Kuuntele kappale alta.

 

Lisää luettavaa