“Mitä sä teet viel tääl”, kysyy Ebbe TikTokissa suosiota villinneellä debyyttisinglellään

325 Median artistitulokas Ebbe tarjoilee debyyttisinkullaan esimakua tulevasta.

25.11.2023

Rohkeasti moderneja pop-tuotantoja ja klassisen pop-balladin sydäntä yhdistelevä 21-vuotias Ebbe on julkaissut ensimmäisen singlensä.

325 Medialle kiinnitetyn artistin debyyttisinkku, Mitä sä teet viel tääl, on kertomus siitä, kun ihminen tajuaa pyörivänsä aivan väärässä seurassa. Kappaleen teaser on saanut valtavan suosion TikTokissa, inspiroiden käyttäjiä luomaan satoja omia videoitaan sen ympärille ja saavuttaen kokonaisuudessaan lähemmäs miljoona katselukertaa.

Ebbe itse on kertonut julkaisusta tiedotteelle näin:

“Mitä sä teet viel tääl -single kertoo hetkestä, kun tajuat olevasi väärän ihmisen kanssa. Se rohkaisee sua olemaan anteeksipyytämätön itsesi ja pohtimaan kysymystä, jonka me kaikki ollaan joskus voitu tuntea: “Mitä sä teet viel tääl?”

Ebbe allekirjoitti sopimuksen jo vuonna 2020 käynnistäen yhteistyön, joka on ollut rauhallinen ja systemaattinen etsintä oikeanlaisen soundin löytämiseksi. Artistin musiikista kumpuaa rakkaus lauluun ja erityisesti pianon säestykseen, joka on ollut olennainen osa elämää nuoruudesta asti.

Kuluneiden vuosien aikana Ebbe on valmistellut tulevaa musiikkia, pop-balladeja, omaperäisellä tyylillä, joka yhdistää perinteisen tunnelman modernin musiikin vaikutteisiin yhdessä 325 Median Nikolai Alhon ja Ilari Kaipaisen kanssa. Perjantaina julkaistu debyyttisinkku antaakin esimakua siitä, mitä tuleman pitää.

Kuuntele Mitä sä teet viel tääl -kappale alta.

Lisää luettavaa