Moby väittää vaikutusvaltaisten ystäviensä tietävän, että Trump on oikean elämän Mantshurian kandidaatti

Muusikolla on ystäviä CIA:ssa.

Kaikista maailman ihmisistä Moby kuulemma tietää, mitä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu presidentistään Donald Trumpista tietää ja epäilee.

Pop-tähti kertoi tuoreessa radiohaastattelussa Yhdysvaltain Louisvillen WFPK-kanavalla, että tietyt tahot tiedustelupalvelussa ovat kertoneet hänelle todella uskovansa Trumpin olevan Vladimir Putinin marionetti.

”Keikkailtuani ja vietettyäni aikaa Washingtonissa ja New Yorkissa jo vuosien ajan, olen onnistunut ystävystymään muutaman ihmisen kanssa Yhdysvaltain tiedusteluyhteisössä.”

”Taisi olla joskus vuosi sitten, kun istuin päivällisellä heidän kanssaan ja he olivat todella huolestuneita Fusion GPS -raportin takia – tai ainakin osittain sen perusteella, en halua tässä mennä kaikkiin yksityiskohtiin. Raportin mukaan Trump olisi käytännössä venäläinen agentti.”

”Nämä ystäväni ovat siis joko aktiivisia tai entisiä CIA-agentteja, jotka ovat todella huolestuneita. He sanoivat: ’Tämä on tosielämän Mantshurian kandidaatti – hänellä [Putinilla, toim. huom.] on venäläinen agentti Yhdysvaltain presidentin pallilla.'”

”He siis jakoivat tiettyjä tietojaan minulle ja sanoivat: ’Sinulla on enemmän vaikutusvaltaa sosiaalisessa mediassa kuin kellään meistä. Voisitko jakaa jotain tästä sellaisella tavalla, että tämä saisi huomiota?”

Tästä Moby ja haastattelija Kyle Meredith jatkavat vielä syvemmälle koko Trumpin presidenttikauden vyyhteisiin. Koko haastattelun voi kuunnella WFPK:n nettisivuilla. Trump-jutustelut alkavat suunnilleen 8:00 minuuttimerkin kohdalla.