Circle-laulaja Mika Rättö ohjasi elokuvan, jonka voi huoletta arvioida näkemättä parhaaksi – Teaser-video julki

Vaihtoehtoisten elokuvien tekijäkollektiivi Moderni Kanuuna julkaisee elokuvan alkuvuodesta 2016. Nimeä Samurai Rauni Reposaarelainen kantavasta filmistä on nyt julkaistu reilun minuutin mittainen teaser.

Mika Rätön ohjaama elokuva on absurdi tragikomedia, joka kertoo yhteisöä terrorisoivasta ylivoimaisesta yksilöstä Rauni Reposaarelaisesta. Reposaarelainen joutuu salamurhayrityksen kohteeksi, mutta selviää siitä pelkkää oljenkortta aseenaan käyttäen. Reposaarelaisen murhaa yrittänyt henkilö piiloutuu salaperäisen nimen Häpeekyynel taakse. Alkaa hurja jahti, jossa Reposaarelainen lähtee selvittämään murhaajakandidaattinsa identiteettiä.

Moderni Kanuuna -kollektiivi on perustettu vuonna 2000, ja se koostuu eri alojen taiteen tekijöistä. Omien sanojensa mukaan ”toismaailmallisia” tarinoita tuottavan ryhmän filosofiana on tehdä kaikki itse alusta loppuun asti käsikirjoitusta, lavastusta ja musiikkia myöten. Moderni Kanuuna on aiemmin keskittynyt tekemään näytelmiä, mutta on sittemmin siirtynyt myös elokuviin. Samurai Rauni Reposaarelaisen rooleissa nähdään mm. Mika Rättö, Juha Hurme, Jarno Malinen, Reetta Turtiainen, Minna Norrgård, Jarno Malinen ja Risto Ylihärsilä.

Samurai Rauni Reposaarelainen ensi-illassa alkuvuodesta 2016.