”Moni haluaa kuulla Rust In Peacen uudestaan, mutta se ei tule tapahtumaan” – Megadethilta albumi tammikuussa, tässä uusi single

03.10.2015

Hevijätti Megadeth ilmoitti julkaisevansa tammikuussa uuden albuminsa Dystopia. Samalla esiteltiin myös uusi single Fatal Illusion.

Uusi levy on rumpali Chris Alderin ja kitaristi Kiko Loureiron studiodebytointi bändissä. Nokkamies Dave Mustainen sekä Toby Wrightin tuottama albumi on jo yhtyeen viidestoista. Albumista uutisoi Blabbermouth.

Uusi single on ensimmäinen vihje tulevan levyn materiaalista. Mustaine kuitenkin kertoi, että Dystopia on paluu thrash-aikaan.

“Halusin palata vielä enemmän juurilleni. Tulossa on paljon riffittelyä ja runsaasti sooloja”, laulaja-kitaristi kertoi Rolling Stonelle. Tämä tuskin on yllättävää bändin tuotannossa.

“Moni haluaa vain kuulla Rust In Peace -albumin uudestaan, mutta se ei tule tapahtumaan. En koskaan tee samaa biisiä uudestaan. Moni rockbändi luottaa samaan kaavaan, mutta minä yritän tehdä kaikista kappaleista erilaisia”, hän jatkoi.

Mustaine myös kuvaili brasiliaisen Loureiron piano-osuutta Poisonous Shadows -kappaleessa “Chopinin ja Megadeathin risteytykseksi”.

Lisäksi hän kertoi ajatuksiaan bändin uusista jäsenistä. Lamb of Godissa vaikuttanut Chris Alder ja Angra-yhtyeestä tunnettu brasilialainen Kiko Loureiro korvasivat tänä ja viime vuonna bändistä eronneet rumpali Shawn Droverin ja kitaristi Chris Broderickin.

“Kun Chris ja Shawn lähtivät, tulin hieman surulliseksi, koska he eivät hyvästelleet. He olivat kuulleet fanien haluavan vanhan Rust In Peace -kokoonpanon takaisin, ja lähtivät. Minä en sitä halunnut”, Mustaine selvensi.

“Kiko on huippulahjakas. Hän on Marty Friedmanin jälkeen ensimmäinen bändin jäsen, joka on hiljentänyt minut soittotaidoillaan. Lisäksi hänellä on paljon tuoreita ideoita”, hän ylisti.

“Ja onko Dystopia paluu ajassa taaksepäin? Helvetti, en tiedä. Mutta pidän kuulemastani.”

Alla uusi single Fatal Illusion sekä albumin kansitaide.

megadethfatalillusion

Lisää luettavaa