Muistatko tätä supersuosittua suomalaista listaykköstä 2000-luvun alusta? Nyt sen johdannaiselta ilmestyi uutta musiikkia

Kemopetrol-biisintekijä julkaisi uutta musiikkia.

Kimmo Virta

Helsinkiläinen Kemopetrol julkaisi urallaan viisi levyä. Se nousi suosioon jo debyyttisinglellään Child Is My Name, joka julkaistiin vuoden 1999 lopulla.

Jo ykkösalbumi menestyi hyvin, mutta kakkoslevy Slowed Down räjäytti pankin, ja se nousi suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Bändin viimeiseksi jäänyt albumi A Song & A Reason ilmestyi vuonna 2011.

Yhtyeen solisti Laura Närhi ponnisti menestyksekkäälle soolouralle, ja muut bändin muusikot ovat jatkaneet musiikin harrastamista omilla tahoillaan. Nyt Kemopetrolin biisinkirjoittaja ja lähivuosina musiikkia esimerkiksi mainoksiin säveltänyt Kalle Koivisto on julkaissut uutta musiikkia Markus Mitsutomin kanssa Make-Out Motel -nimen alla.

Alta kuulet Make-Out Motelin kaksi uutta kappaletta kokonaisuudessaan Spotifysta. Sen alta löydät maistiaisen bändistä sen Soundcloud-sivuilta. Sen alta taas voit kuunnella megahitin Child Is My Name.

Make-Out Motelin Facebook-sivut löydät täältä.