Muistatko vielä Mikan? Poplaulaja teki kappaleen, joka saa itkemään ja tanssimaan yhtä aikaa

Mika nähtiin tänä vuonna myös euroviisujen juontajana ja väliaikaesiintyjänä.

15.05.2022

Laulaja-lauluntekijä, vaatesuunnittelija, kuvittaja, juontaja ja kirjailija Mika eli Michael Holbrook Penniman Jr muistetaan parhaiten vuoden 2007 menestysalbumistaan Life in Cartoon Motion. Muun muassa jättihitit Grace Kelly ja Relax, Take It Easy sisältävä levy oli ilmestymisvuotenaan maailman yhdeksänneksi myydyin albumi.

Mika on tehnyt myöhemmin neljä muuta levyä, joista viimeisin, My Name is Micahel Holbrook ilmestyi vuonna 2019. Nyt poplaulaja tulee taas perjantaina ilmestyneellä Yo-Yo -singlellään.

”Halusin kirjoittaa kappaleen, joka saa kuulijan itkemään ja tanssimaan samaan aikaan. Kappale, joka saisi tämän maailman tuntumaan hieman paremmalta. Jotain, joka on aina lohduttamassa. Kirjoitin tämän sinulle, joka kuuntelet huoneessasi tai klubilla: sillä ei ole väliä sillä tämä on vain sinulle”, Mika kertoo tiedotteessa.

Koko ikänsä musiikin parissa viettänyt laulaja nähtiin lauantaina juontamassa Italian Torinossa pidettyjä Euroviisuja. Pinkkiin pukuun sonnustautunut mies veti väliajalla myös oman ohjelmanumeron. Noin kuuden ja puolen minuutin potpuri oli sekoitus artistin hittejä ja uudempaa materiaalia, ja Yo-Yo esitettiin samalla livenä ensimmäistä kertaa.

Kuuntele biisi ja katso Mikan väliaikashow alta!

Lisää luettavaa