Muistatko vielä Peukkulyseon? – Tässä kokoelma Anssi Kelan videohäröilyistä

Anssi Kela
AJ Savolainen

Anssi Kela on ravannut tiuhaan kesäfestivaaleilla Levoton tyttö -listahitin suosion jälkeen ja on nyt esillä Vain Elämää -kiinnityksen vuoksi. Vannoutunut somettaja Kela on jaellut läpi uransa toinen toistaan hämmentävämpiä julkaisuja, niin YouTubessa kuin Facebookissakin.

Alta löydät pienen kokoelman Anssi Kelan wanhoista YouTube-videoita, missä muun muassa muistutetaan, että “musiikki on hienoimmillaan suorittamista” ja ”hevi tulee jazzista ja jazz voodoosta”. Huomatkaa myös herran kylmän viileät soittosormet, sekä kitarassa että bassossa.

Asian ohi on pakko myös mainita legendaarinen Anssi Kela -nimigeneraattori. Tämä ei ole Kelan itsensä tekemä – näin metatasolla ei hänkään liiku. Toimiva aivojen sulatukseen.

 

Peukkulyseo – Nuori Kela kuvasi slap-bassonsoiton opetusvideon, missä hän hiljentää kaikki epäilijät soittotaidoillaan.

Hevitalkoot: mollit duureiksi – Synkät hevarit saavat neuvoja, miten saada maailmasta paljon kivempi paikka.

Kitarasota – Kela tutustuu paholaisen kutsumismetodeihin ja järjestää rehdin kilpailun siitä, kuka on keskiöisen treeniksen paras kitaristi.

Kovat piipussa, osa 1 – Anssi Kelan vastine Madventuresille. Aasiaan valloilleen päästetty muusikko etsii typerästä maasta edes jotain vanhaa hyvää suomalaista.