”Mukavan tunkkainen äänimaailma” on tällä kertaa kehu – Pidä huivista kii Tatjana taitaa olla kunnianosoitus eräällekin ohjaajalle

Uutta Itä-Hollola Installaatiota.

Emma Suominen

Hollolasta ja Sulkavalta Helsinki-Turku -akselille kotiutunut Itä-Hollola Installaatio on kiinnitetty Svart Recordsin artistikatraaseen.

Maaliskuun lopussa ilmestyvä yhtyeen toinen levy Pelko paremmasta tulevaisuudesta syntyi välittömästi ensimmäisen levyn jälkeen. Jos yhtyeen ensimmäistä levyä voidaan pitää biisintekijä Robert Niemistön sooloprojektina, niin uudella levyllä kappaleiden sovittaminen on tehty koko bändin voimin. Toisen albumin lopputuloksen kannalta merkittävä henkilö oli sen äänittäjä ja miksaaja Otto Kouvonen, joka uskaliaasti lähti kokeilemaan uusia soundeja. Itä-Hollola Instalaation ja äänimiehen saumattoman yhteispelin tuloksena syntyi mukavan tunkkainen äänimaailma, joka istuu yhtyeen mukaan erinomaisesti levyn teksteihin.

Svart Records julkaisee Itä-Hollola Installaation Pelko paremmasta tulevaisuudesta -albumin vinyylinä, CD:nä ja digitaalisena 29. maaliskuuta.

Uuden biisin Pidä huivista kii Tatjana voit kuunnella alta. Bändin Facebook-sivuille pääset tästä. Tulevia keikkoja yhtye soittaa ainakin Jyväskylän Freetimessa (tänään), 31. maaliskuuta Helsingin Korjaamolla ja 21. huhtikuuta Tampereen Klubilla.