”Mulle on ilo olla sun vahinko” – SANNI avoimena uudessa singlessään

Uutisoimme tänään Kasmirin uudesta biisistä. Myös toinen nykypäivän isoimmista popnimistä, Sanni on julkaissut uuden kappaleen. Kappale kantaa nimeä Vahinko, mutta biisiä itsessään ei voi luonnehtia aivan täydeksi vahingoksi.

Biisi starttaa yksinkertaisella riffillä, joka tuo jostakin syystä mieleen jenkkiläisen teinisarjan The O.C. Biisissä on havaittavissa myös yhtäläisyyksiä 2080-luvulla jättihittiin. Siinä missä silloin syötiin purkista, nyt on popcornia paidalla. Siitä eteenpäin ei kuitenkaan mennä kovinkaan samanlaisella kaavalla.

Jos 2080-luvulla hehkutettiin puolisoa, nyt Sanni ennemminkin kaipaa varatun osapuolen perään. Kappaleessa Sanni kertookin tarttuvassa kertosäkeessä, että ”jos haluat testaa mua yhen kerran vaan, mulla on mesta mihin mennä.”

Biisihän sopii ilmavan nousujohteiselta soundimaailmaltaan tietysti turhankin hyvin kesäiltaan. Julkaisun ajankohtakaan ei ole siis vahinko. Kappaleessa voi suorastaan kuvitella auringonlaskun ja mikäpä silloin on ”pari coronaa” kaapista ottaessa. Kun huomioidaan myös miten aiempaa eleettömämmin Sanni laulaa, on tässä hyvinkin mielenkiintoinen tapaus. Varsinaisesti biisi ei tuo mitään täysin uutta nykyhetken popskeneen, mutta kyllähän tätä kuuntelee mielellään.

Kuuntele biisi alta, todennäköisesti kuulet sen kyllä radiostakin.