”Mulle musiikkivideoiden tekeminen on näinä päivinä todella harvinaista” – kohuohjaaja kuvasi videon

Temonen ohjasi Saralle videon.

Tiina Routamaa

Monessa kohussa sanomisiensa kanssa, takia ja osittain ilman syytäänkin vuosien varrella ollut Tuukka Temonen on ohjannut videon Sara-yhtyeelle.

Tuukka Temonen kommentoi videon tekemistä seuraavasti:

”Mulle musiikkivideoiden tekeminen on näinä päivinä todella harvinaista. Johtuen varmaan siitä, että nykyinen musiikkisuuntaus ei oikein tue tällaista viittäkymppiä lähestyvää entistä basistia. Oon fanittanut Saraa jo 90-luvun loppupuolelta lähtien ja siksi on kunnia päästä tekemään sellaiselle bändille videota, josta itse tykkää tosi paljon”, Temonen kertoo ja jatkaa:

”Kuten aikaisemminkin niin bändiltä tuli vähäisesti toivomuksia videon sisällöstä. Ainut vaatimus oli, että pitää olla soittoa ja Dark -sarjan kaltainen tunnelma. Jälkimmäisen onnistumisesta en nyt ole ihan varma, mutta soittoa osaamme kuvata. Sara on ohjaajan näkökulmasta ihanteellinen bändi tehdä töitä, koska bändillä on paljon kokemusta ja ennen kaikkea bändi näyttää edelleen erittäin hyvältä. Toivottavasti tämä video omalta osaltaan auttaa bändiä eteenpäin ja uusi yleisö löytää Saran ja myös rock-musiikin.”

Saran laulaja Joa Korhonen puolestaan kommentoi videota ja työskentelyä Tuukan kanssa seuraavasti:

”Ollaan tavattu Tuukka ensimmäisiä kertoja varmaan kun kuvattiin Seuraa -videota Rami Kallion kanssa. Olimme myös lämppärinä muutamilla Apulanta-keikoilla Plastik-levyn aikoihin. Muistan, että Tuukka tuli antamaan meille paidat! Hän ohjasi myös meidän Tyhjää-videon, josta tuli todella tyylikäs. Haluttiin soittovideo tähän viimeisinpään sinkkuun niin jotenkin tuntu selvältä kysyä jos hän lähtisi ohjaamaan tätä, tuntuu että hän ymmärtää hyvin Saran musiikkia ja millaisia visuaaleja biisit kaipaa tuekseen.”

Sileä tie on toinen single tammikuussa 2022 ilmestyvältä Saran peräti yhdeksänneltä studioalbumilta.

Katso video alta.