Kuka murhasi 2Pacin ja Biggien? – Johnny Depp selvittämään asiaa

Ratkeaakohan tämä ikinä?

08.09.2016

2Pacin kuolemasta tulee ensi viikolla kuluneeksi 20 vuotta ja The Notorious B.I.G.:in kuolemasta ensi vuonna. FBI on onnistunut melkoisten rikollisten kiinnisaamisessa, mutta syystä tai toisesta 2Pacin ja Biggien murhaa ei ole ratkaistu ikinä. Asiaan on ottanut kantaa jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama, joten mistään aivan turhasta asiasta ei ole kyse.

Nyt aiheeseen liittyen tulee mielenkiintoisia uusia tuulia, kun rap-maailmaa jyrisyyttäneestä aikakaudesta tehdään oma elokuva nimeltä Labyrinth. Elokuvassa ei tyydytä ratkomaan vain jompaakumpaa, vaan molemmat murhat. Erikoisemman leffasta tekee se, että murhia ratkovaa etsivää näyttelee Johnny Depp.

Depp on ollut viime aikoina todellisessa pyörityksessä, joten siinäkin mielessä elokuvasta tulee tietyllä tavalla hyvin mielenkiintoinen. Elokuva on Deppille ensimmäinen laatuaan, sitten avioliiton kariutumisen jälkeen.

Elokuvan käsikirjoittaa tutkiva journalisti Randall Sullivan ja sen ohjaa Brad Furman. Brad Furman ohjasi tänä vuonna ensi-iltansa saaneen The Infiltrator -elokuvan. Labyrinthin ensi-illasta ei ole vielä varmistunutta tietoa.

Lisää luettavaa