”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo” – Aaro630 julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Toinen pitkäsoitto ilmestyy loppuvuodesta.

22.09.2023

Jyväskyläläinen artisti-tuottaja Aaro630 on julkaissut uuden singlen nimeltään Vampyyrit.

Kyseessä on neljäs lohkaisu toiselta studioalbumilta, joka nähdään loppuvuodesta. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Vailla valoo (feat. Lauri Haav), Loputtomiin ja Koitan unohtaa sut (feat. Serafiina). Tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta ja tummasävyisestä rock-tunnelmasta – unohtamatta suinkaan modernia rap- ja R&B-soundia.

Levyn tekovaiheessa Aaro630 on pyöritellyt mielessään omaa artistiuttaan:

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo. Tulevan levyn tekoprosessin aikana oon pohtinut mun artistiutta ja mitä kaikkea haluun siihen kuuluvan. Kun tein levylle ekoja biisejä, oli fiilis että haluan lähestyä soolomusaa laulaja-lauluntekijäkulmalta ja pitää tuottajuuden ja artistiuden erillään. Nyt oon kuitenkin oivaltanut että nämä kaksi asiaa on yhtä tärkeä osa mun musiikkia eikä niitä tarvitse erottaa”, Aaro630 kuvailee tiedotteella ja jatkaa:

”Tulevalla levyllä kuullaan suomirock-melankolialla maustettua vaihtoehtopopia tehtynä siitä näkökulmasta että oon pohjimmiltani hiphop-tuottaja. Oon pohtinut mitä suomalainen melankolia voi olla tässä päivässä ja levy on mun näkemys siitä. Levyn teon aikana oon kuunnellut Dave Lindholmia ja muuta suomirockia, mutta myös uusia mielenkiintoisia hiphop- ja indiejuttuja maailmalta. Nää vaikutteet oon blendannut mun maailmaan, jossa ne kohtaa uudella tavalla.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa