”Musiikilla on isompi voima kuin ymmärretäänkään” – Pihlaja julkaisi uuden singlen

Uutta Pihlajaa.

25.11.2023

Parhaillaan kolmatta albumiaan valmisteleva Pihlaja on julkaissut uuden singlen nimeltään Kaikki järjestyy.

Perjantaina ilmestyneelle kappaleelle artisti on halunnut purkaa maailmaa ravistelevien tapahtumien synnyttämiä ajatuksia. Lopputuloksena on biisi, joka vetoaa kuuntelijoihin herkällä ja pohdiskelevalla kokonaisuudellaan. Pihlaja on kertonut uudesta kappaleestaan tiedotteelle seuraavaa:

”Viime aikoina oon kyseenalaistanut mikä merkitys on ylipäänsä artistiudella ja musiikin tekemisellä, kun maailman tilanne tuntuu päivä päivältä hullummalta. Tän biisin syntyhetkellä tuntui vaikealta tehdä jotain bile- tai parisuhdebiisejä, joten päätin purkaa mun ajatukset ja ahdistuksen tähän kappaleeseen. Biisi syntyi nopeasti ja tuntui, että nyt jos koskaan on aika julkaista tämä”, Pihlaja kuvailee ja jatkaa:

”Aina pohditaan, että voiko musiikilla muuttaa maailmaa. Vaikkei sillä kaikkia kriisejä voidakaan ratkoa, uskon siihen, että musiikilla on isompi voima kuin ymmärretäänkään. Oikea biisi oikeassa hetkessä voi muuttaa yksittäisen ihmisen näkökulmaa ja sitä kautta vaikuttaa isostikin. Tämän biisin tekeminen tuntui mulle merkitykselliseltä ja toivon, että myös kuulijoille tän biisin kautta voi olla helpompi käsitellä omia fiiliksiä maailman tilasta.”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa