”Musiikkivideon tarinan ytimessä on afrikkalainen neonatsi, joka seikkailee kansallisosialistiystävänsä kanssa” – suomalaismuusikko julkaisi kovin erikoisen videon

Tässäpä kaunista tarinaa.

24.01.2019

Pekka Tikka on julkaissut musiikkivideon kappaleeseensa Vesillä. Vesillä on toinen singlejulkaisu Tikan tulevalta kakkosalbumilta.

Musiikkivideon ovat tehneet Otso Alanko ja Iisakki Kennilä.

Musiikkivideon tarinan ytimessä on afrikkalainen neonatsi, joka seikkailee kansallisosialistiystävänsä kanssa. Video on prologi itse Vesillä-biisin tarinaan. Musiikkivideossa cameo-roolissa esiintyvät räppärit Kriso K ja Are.

Pekka Tikka on Jyväskylän Kangaslammelta ponnistava punktrubaduuri, joka yhdistää musiikissaan kolmen soinnun punkelementtejä folk-musikkiin. Tikan ensimmäinen albumi ilmestyi vuonna 2015. Hän viimeistelee parhaillaan toista pitkäsoittoa.

Musiikkivideon ohjaaja Otso Alanko on elokuvaohjaaja, jonka esikoiselokuva Latu saa Suomen ensi-iltansa tammikuun lopussa Helsingin Docpoint-festivaalilla.

Rovaniemeläinen kuvaaja Iisakki Kennilä on vastikään julkaissut maailmalla mainetta niittäneen Closer-lumilautailuelokuvan Antti Autistatuosta videosta kerroimme aiemmin täällä.

Lisää luettavaa