Myös vuonna 2023 menee hyvin – ne parhaat uudenvuoden punk-kekkerit tulevat taas!

Tääl on bileet, kaikki sileeks!

07.12.2022

Ääniwallissa vietetään kahden pakollisen välivuoden jälkeen taas perinteisiä uudenvuodenbileitä kuuden loistavan bändin ja Helsingin yöstä tuttujen dj:den voimin.

Tapahtuman aloittavat paikalliset Kiss Disease ja Lovers Left Alive, jotka ovat molemmat kasvaneet kuluneen vuoden aikana tämän hetken mielenkiintoisimmiksi uusiksi punk- ja katurocknimiksi Helsingissä. Rosterin vanhempaa kaartia edustavat Flippipuisto ja Nyrkkitappelu, jotka ovat olleet jo vuosien ajan tuttuja nimiä erilaisissa punk- ja rockbileissä ympäri Suomea.

Juhlien seesteisintä ja rauhallisinta antia tarjoilee maaginen ja kiehtova Rosita Luu, jonka musiikissa kuuluu kaikuja niin glam rockista, popista, elektronisesta musiikista, soulista, jazzista kuin kantristakin.

Bileet saapuu paketoimaan Teksti-TV 666, jonka musiikissa shoegaze, krautrock ja punk paiskaavat kättä.

Bändien lisäksi Ääniwallin molemmilla puolilla kuullaan perinteiseen tyyliin myös monipuolista levymusiikkia, josta vastaavat Joe Caligula ja Jack Popcorn sekä Bar Loosen City Slang -klubilta tuttu Shark Boys Die Hard DJ’s -kollektiivi, joka päättää bileet perinteisellä uudenvuoden diskolla.

Keikan Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa