Nainen väittää loukkaantuneensa hiphop-kollektiivi A$AP Mobin keikalla – ja haastaa ryhmän oikeuteen siitä hyvästä

A$AP Rocky.

Yhdysvalloissa nainen on haastanut hiphop-kollektiivi A$AP Mobin oikeuteen pari vuotta sitten ryhmän keikalla sattuneen loukkaantumistapauksen vuoksi. Vuonna 2007 perustetun kollektiivin jäseniin kuuluu esimerkiksi kesällä Ruisrockissa esiintyvä A$AP Rocky.

Vuonna 2013 nainen oli ollut katsomassa ryhmän keikkaa Hollywoodissa, ja kun kerran keikalla oltiin, sekä yleisön jäsenet että itse esiintyjät olivat crowdsurffailleet innokkaasti illan aikana. Pahaksi onneksi yksi ryhmän jäsenistä, A$AP Ferg, oli lavalta yleisöön hypätessään mitä ilmeisimmin vahingossa osunut naiseen.

Hötäkän seurauksena nainen oli loukannut itsensä ja saanut ilmeisesti pysyviä vammoja. Naisen mukaan turvamiehet eivät myöskään tulleet auttamaan häntä pois paikalta.

Tapauksen vuoksi nainen on haastanut A$AP Fergin ja koko muun kollektiivin oikeuteen.

Viime aikoina on tullut julki muutakin A$AP Mob -aiheista informaatiota. NME kertoi viime viikolla, että ryhmän tammikuussa menehtyneen jäsenen A$AP Yamsin kuolinsyyksi on vahvistunut huumeiden yliannostus. NME:n mukaan yliannostus oli tapahtunut vahingossa.

Tällä viikolla A$AP Rocky puolestaan paljasti, että hänen tuleva albuminsa kantaa nimeä At.Long.Last.A$AP. Levyn vierailijakaartiin kuuluvat Lykke Li ja FKA Twigs.