Nämä biisit ovat liian roiseja lasten korville – väännetäänpä ne lapsiystävälliseen muotoon!

15.06.2016

Toisinaan, etenkin räppiä kuunnellessa saattaa korvat särähtää tiettyjen termien monipuolisesta käytöstä. Suurimmatkin yhdysvaltalaisten räppäreiden hitit saattavat sisältää todella törkyistä kieltä sen enempää sanoja sensuroimatta.

Jimmy Kimmell on nyt ottanut tv-showssaan asiakseen muuntaa osan raphiteistä lapsille sopivampaan muotoon. Miltäpä kuulostaisi hieman lempeämpi versio esimerkiksi N.W.A:n Fuck Tha Police -kappaleesta?

Nyt se selviää ja mukana on myös eräs toinen kappale, jossa Ice Cube on mukana. Kuten arvata saattaa, on homma vedetty täysin lekkeriksi. Ensin räppärit esittelevät kappaleensa sanoja säästelemättä, jonka jälkeen lapset versioivat kappaleen. Kyseiset esitykset eivät ole välttämättä kaikista suurimmalla budjetilla tehtyjä.

Mukana on nimekäs joukko ja osa heistä on tänä kesänä Suomeenkin tulossa. A$AP Rocky ja Big Sean tuskin kuitenkaan vetävät näitä versioita livenä.

Muut mukana olevat räppärit ovat Lil Jon ja Ty Dolla $ign. Etenkin jälkimmäisen pettämistä käsittelevän Paranoid-kappaleen sanoitus on väännetty miltei nerokkaaseen muotoon.

Lisää luettavaa